Vacature parttime assistent accountant voor samenstelpraktijk
16518
page-template-default,page,page-id-16518,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vacature assistent accountant voor samenstelpraktijk (32-40 uur)

 

Assistent accountant voor de samenstelpraktijk (32-40 uur)

Zoek jij een functie waarin je wordt uitgedaagd en waarin je kunt doorgroeien? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een kritische blik? Voel jij je thuis in een enthousiaste en gedreven werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Als assistent accountant binnen onze samenstelpraktijk ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen voor een grote variatie aan klanten binnen het Midden- en Kleinbedrijf. Je hebt veelvuldig klantcontact, waarbij je in staat bent de behoeften van de klant te signaleren en hier op in te spelen. Je draagt actief bij aan de verdere ontwikkeling van ons kantoor, waarbij de inzet van IT op zowel kantoor als bij de klant een belangrijke rol speelt.

Werkzaamheden

Als assistent accountant voer je onder meer de volgende werkzaamheden uit:

  • Je verwerkt administraties;
  • Je stelt jaarrekeningen en tussentijdse cijfers samen en legt deze ter review voor bij de teamleider/accountant;
  • Je verricht aangiftes (VPB, BTW en IB) en legt deze voor aan de teamleider/fiscalist.

Jouw profiel

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en werkervaring is een prĂ©;
  • Je kunt goed overweg met IT en vindt het leuk om jezelf daar verder in te ontwikkelen;
  • Je bent een teamspeler en communicatief vaardig;
  • Je kunt zelfstandig jouw werkzaamheden plannen en organiseren.

Over KramerKuiper Accountants |Adviseurs

Wij zijn KramerKuiper, een middelgroot accountantskantoor in Purmerend en wij beschikken over een AFM-vergunning. Voor onze klantenkring verrichten we veel verscheidene werkzaamheden, zowel voor de samenstel- als voor de controlepraktijk. Onze klantenkring bevindt zich in heel Noord-Holland, maar ook daar buiten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een informele en collegiale werksfeer bij een dynamisch kantoor in Purmerend. Je werkt met leuke collega’s en je krijgt de ruimte om de samenstelpraktijk verder uit te bouwen. De beloning is marktconform.

Interesse in de functie van assistent accountant ?

Heb je interesse? Stuur je CV met motivatie naar info@kramerkuiper.nl . Wil je meer informatie over de functie? Neem contact op met Cees Kramer: 0299-424481