Accountants en belastingadviseurs die u écht wijzer maken | KramerKuiper
15342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15342,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Accountants en belastingadviseurs

die weten wat er speelt in uw branche.

Resultaatgericht ondernemen

Ondernemers écht wijzer maken, dat is de drijfveer van onze accountants en belastingadviseurs. Weten wat er speelt binnen uw bedrijf, in uw branche en op het gebied van wet- en regelgeving. Want alleen op die manier kunnen we u optimaal begeleiden en adviseren.
Samen zorgen we voor een gezonde financiële huishouding en een goede bedrijfsstructuur. Maar we kijken ook naar de wereld achter de cijfers. Waar liggen risico’s en kansen? Komt u in aanmerking voor subsidie of is er financieringsruimte? We helpen u bij het bereiken van uw financiële wensen op de lange termijn en bieden u de rust en ruimte om echt resultaatgericht te ondernemen.

Belastingadvies en accountantsdiensten voor het MKB

Het MKB is ons werkveld en onze klantengroep is divers, zowel qua grootte als qua branche. Veel van onze klanten zijn gevestigd in Purmerend, maar we bedienen ook bedrijven elders in het land. Stuk voor stuk MKB’ers die meer rendement willen halen uit hun bedrijf. Met een breed pakket aan diensten helpen wij ondernemers bij het vergroten van hun slagkracht. Iedere adviseur en accountant vanuit zijn eigen expertise.

Benieuwd hoe u meer rendement uit uw bedrijf kunt halen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze adviseurs.
Bel 0299 42 44 81 of stuur uw verzoek per e-mail.

aa-accountants
AA-accountants

Onze AA-accountants verzamelen en verwerken uw financiële informatie. Ze stellen uw jaarrekening samen, geven samenstellingsverklaringen af en maken publicatiejaarrekeningen op volgens de wettelijke eisen.

ra-accountants
RA-accountants

Onze RA-accountants helpen u bij uw wettelijk verplichte én vrijwillige accountantscontroles. Ze controleren uw jaarrekening en geven controleverklaringen af die vaak vereist zijn bij krediet- en subsidieaanvragen.

belastingadvies
Belastingadviseurs

Onze belastingadviseurs adviseren u over uw bestaande én toekomstige fiscale positie. Ze verzorgen uw aangiften en zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk belasting betaalt, uiteraard binnen de grenzen van de wet.

compensatie-transitievergoeding-werkgevers
Loon & salarisspecialisten

Onze loon- en salarisspecialisten helpen u bij uw salarisadministratie en adviseren u over arbeidsrecht, ontslagrecht en cao-gerelateerde uitdagingen. Zij zorgen ervoor dat uw werknemers optimaal inzetbaar zijn.

Ons kantoor

Kantoor-Kramer-Kuiper