Personeel & loonadministratie - KramerKuiper
15596
page-template-default,page,page-id-15596,page-child,parent-pageid-15588,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Personeel & loonadministratie

voor al uw uitdagingen op personeelsvlak.

Loonadministratie voor het MKB

Er komt tegenwoordig heel wat kijken bij salarisverwerking: sociale verzekeringen, automatisering, verzuimproblematiek, arbeidsrecht, aangifte loonheffingen. Als ondernemer heeft u er uw handen vol aan. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en ook de wet- en regelgeving verandert regelmatig. Dan is het wel zo prettig als u wordt bijgestaan door specialisten die uw salarisadministratie in goede banen leiden.

 

Onze salarisspecialisten verzorgen uw salarisadministratie tot in de kleinste details. Ze denken graag actief mee over uw uitdagingen op personeelsvlak en zijn altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in de CAO’s en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Zo bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers optimaal inzetbaar zijn.

 

Onze diensten rondom personeel en salaris:

  • Salarisberekeningen
  • Aangiften loonbelasting
  • Ziek- en herstelmeldingen
  • Ondersteuning bij ontslagprocedures
  • Eenmalige scan & advies voor salarisadministratie
  • Maken / beoordelen van arbeidsovereenkomsten
  • Communicatie met bedrijfsverenigingen, pensioenfondsen en de belastingdienst
  • Online salarisfaciliteiten

Online salarisadministratie

Uw salarisadministratie is altijd en overal inzichtelijk met onze online administratieservice. Zo kunt u de meeste zaken eenvoudig zelf regelen en bijhouden. U kunt direct online uw mutaties verwerken, of u levert deze aan in bijvoorbeeld Excel. Dat is niet alleen heel praktisch, maar bespaart u ook de nodige kosten. Natuurlijk kunt u daarbij altijd rekenen op advies van onze specialisten.

 

Ons softwarepakket van UNIT4 is erg gebruiksvriendelijk, maar wij helpen onze cliënten graag op weg. Besluit u gebruik te gaan maken van onze online service, dan komen wij kosteloos bij u langs om het systeem met u door te nemen. Is er naderhand toch iets waar u niet uitkomt? Dan kijken onze adviseurs gewoon even met u mee.

 

Meer weten over onze online service? Neem gerust contact op met onze salarisspecialisten.