Ondernemersbegeleiding en managementrapportages - KramerKuiper
15599
page-template-default,page,page-id-15599,page-child,parent-pageid-15588,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ondernemersbegeleiding en managementrapportages

Ondernemersbegeleiding

Ondernemen is keuzes maken en die zijn niet altijd even makkelijk. U krijgt hierbij immers te maken met persoonlijke, emotionele en rationele afwegingen. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. We verwoorden complexe wet- en regelgeving in begrijpelijke taal, zodat u verantwoorde beslissingen kunt nemen en uw kansen optimaal benut.

 

Staat u op het punt om een nieuwe weg in te slaan en heeft u behoefte aan begeleiding? Onze adviseurs helpen u graag. Denk hierbij aan ondersteuning bij het opstarten en versterken van uw onderneming, maar ook bij bedrijfsbeëindiging, opvolging, fusie of overname.

Periodieke managementrapportages

In één oogopslag zien hoe de zaken er voor staan? Dat kan met onze periodieke managementrapportages. U weet direct waar de pijnpunten én de kansen liggen. Waar blijven de resultaten achter op de doelstellingen? Misschien is het tijd om uw voorraadbeheer te verscherpen of is het voor het voortbestaan van uw onderneming belangrijk om investeringen te doen. Door de behaalde bedrijfsresultaten door te berekenen naar een meerjarenprognose behoudt u de controle die nodig is om uw onderneming actief en doelgericht te sturen.

 

U kunt ons inschakelen voor diverse financiële, fiscale en bedrijfseconomische rapportages waarvan sommige vereist zijn bij krediet- of financieringsaanvragen.

 

Meer weten? Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Bel 0299 42 44 81 of stuur uw vraag per e-mail