Accountantscontroles - KramerKuiper
15592
page-template-default,page,page-id-15592,page-child,parent-pageid-15588,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Accountantscontroles

Wij zijn in het bezit van een AFM vergunning.

Verplichte accountantscontroles

Voor veel middelgrote tot grote bedrijven is controle van de jaarrekening wettelijk verplicht. Een accountantscontrole geeft de belastingdienst, financiers en aandeelhouders zekerheid dat de jaarrekening een betrouwbaar beeld geeft van het financiële reilen en zeilen van een organisatie. KramerKuiper beschikt over een AFM vergunning. Daarmee behoren we tot de selecte groep controlebevoegde accountantskantoren in Nederland.

 

Uw bedrijf is controleplichtig als het voldoet aan 2 van de 3 volgende voorwaarden:

  • Uw balanstotaal is groter dan € 6.000.000
  • Uw netto-omzet bedraagt minimaal € 12.000.000
  • U heeft gemiddeld minimaal vijftig werknemers in dienst.

 

Is uw bedrijf controleplichtig? Dan kunt u bij ons terecht voor een accountantscontrole. Maak direct een afspraak met één van onze registeraccountants.

Vrijwillige accountantscontroles

Ook als uw bedrijf niet controleplichtig is, kan het nuttig zijn uw jaarrekening te laten controleren door een accountant. Zo kan een controleverklaring het verschil maken bij krediet- of subsidieaanvragen. Banken en andere financiers hechten veel waarde aan een controleverklaring van een registeraccountant. Maar ook voor andere betrokken partijen is een controleverklaring interessant. Denk hierbij aan het managementteam, de medezeggenschapsraad of uw aandeelhouders. Hiermee krijgen zij gegarandeerd betrouwbare cijfers te zien.

 

Meer weten over accountantscontroles?
Vraag vrijblijvend een gesprek aan met één van onze registeraccountants.
Bel 0299 42 44 81 of stuur ons een e-mail met uw verzoek.